A capture with a click

Let me love you a little bit more before you’re not little anymore

Je gaat een spannende en hectische tijd tegemoet, de geboorte van je kindje. Misschien is het allemaal nieuw voor je, misschien heb je het geluk gehad het al eerder te hebben beleefd. Hoe dan ook, de eerste ontmoeting met jouw kindje is onvergetelijk. Die kleine teentjes, kleine vingertjes, zachte haartjes, dat ieniemienie neusje; je blijft er maar naar kijken.

Na de geboorte word je gelijk een soort van geleefd. Trotse broertjes, zusjes, oma’s, opa’s, tantes en ooms; allemaal willen ze jouw kleintje komen bewonderen. Gelukkig is er de kraamhulp om je op weg te helpen.

Al snel zul je merken dat de eerste kleertjes al niet meer passen. De onschuldigheid van in het begin maakt plaats voor karakter. Steeds meer mijpalen ga je behalen; de eerste lach, de eerste keer zelf het hoofdje optillen, de eerste keer omrollen, zitten, kruipen, staan en voor je het weet lopen ze al weer rond.

Die allereerste fase kun je voor altijd bewaren met een newbornshoot. Bladerend door het foto album van die eerste weken komen de herinneringen weer boven. Je kunt kiezen voor een gestileerde fotoshoot in de studio of ik kom naar je toe en we maken meer lifestyle foto’s. Een dag uit het leven van…

Voor het mooiste resultaat is het belangrijk om deze op het juiste moment in te plannen. Neem dan ook al tijdens de zwangerschap contact op. Vooraf hebben we een intake zodat ik precies weet wat jullie wensen zijn.

Het allerbelangrijkste is dat je newborn zich ten allen tijde comfortabel voelt. Ik plan dan ook altijd een heel dagdeel in. Graag neem ik de tijd om jouw kindje op een ontspannen manier mooi vast te leggen.

Testimonials

Blije gezichten

Wauw! Echt.. zo knap hoe je hem zo kon vastleggen 😍

Dus ja, wij zijn zeker tevreden, meer dan dat! Zijn er zo blij mee! En was echt leuk en gezellig.

Liefs Loreen & Jasper

De mogelijkheden

10 Clicks

  • 10 bestanden in groot formaat
  • 1 afdruk op houten fotoblok

€ 199,-

20 Clicks

  • 20 bestanden in groot formaat
  • 2 afdrukken op houten fotoblok

€ 239,-

30 Clicks

  • 30 bestanden in groot formaat
  • 2 afdrukken op houten fotoblok

€ 269,-

Hoe bereid je je voor op een newbornshoot?