A capture with a click

There is nothing better than a friend unless it’s a friend with paws

Je huisdier maakt deel uit van het gezin. Wanneer je thuis komt is het altijd enthousiast, ook al was je maar 10 minuten weg. Wanneer je niet lekker in je vel zit, voelen ze het aan en zullen ze er alles aan doen om je te troosten en op te vrolijken.

Je telefoon staat dan ook vol met foto’s van ze. Maar vaak zijn ze vaag, onscherp of heb je de leuke actie net gemist. En daar kan ik je bij helpen. Je kunt namelijk niet alleen een fotoshoot doen met je familie, maar ook met je huisdier. Deze verdient toch ook een plekje aan de muur!

Honden neem ik het liefst mee naar buiten. Het bos of het strand, liefst iets wat ze wel gewend zijn. Ik neem de tijd zodat ze eerst nog even kunnen ravotten en aan mij snuffelen. Wanneer ze zichtbaar op hun gemak zijn met mij en hun omgeving gaan we aan de slag.

Voor tijdloze foto’s en bij huisdieren die makkelijk weglopen gaan we de studio in. Dit is een hele onbekende omgeving, dus ook hier laat ik ze eerst rondsnuffelen.

Met mijn geduld en doorzettingsvermogen lukt het om zelfs van de meest uitdagende en actiefste dieren goede foto’s te maken.

Testimonials

Blije gezichten

Fantastisch!

De rust die jij uitstraalt én het geduld en de tijd  die je neemt, heeft ervoor gezorgd dat het vlekkeloos verliep met een fantastisch resultaat.

Zo dankbaar!

Groetjes Yvonne

De mogelijkheden

10 Clicks

  • 10 bestanden in groot formaat
  • 1 afdruk op houten fotoblok

€ 129,-

15 Clicks

  • 15 bestanden in groot formaat
  • 2 afdrukken op houten fotoblok

€ 169,-

20 Clicks

  • 20 bestanden in groot formaat
  • 2 afdrukken op houten fotoblok

€ 199,-